Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون با اشاره به اینکه شبکه فاضلاب شهری دو شهر لواسانات و فشم مراحل پایانی را طی می کند، گفت: رفع حریم ۱۵۰ متر رودخانه جاجرود از خواسته های دیرینه مردم رودبارقصران است.

صفت الله عباسی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح تلاش شوراهای بخش رودبارقصران و لواسان برای منتفی شدن حریم ۱۵۰ متر رودخانه در این دو بخش گفت: در مصوبه شورای عالی امنیت ملی که در سال ۱۳۸۴ به تصویب رسیده است تعیین حریم برای رودخانه هایی همچون هراز، دشت ورامین و جاجرود به وزرات نیرو سپرده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقدام در جهت این بوده که آب شرب سالم به دست تهرانی ها برسانند، لذا حریم ۱۵۰ متری از لبه رودخانه برای هر دو طرف در نظر گرفته شده است.

وی افزود: در دی ماه سال گذشته آیین نامه ای برای مصوبه حریم رودخانه در دو بخش لواسانات و رودبارقصران به شهرداری ها، شوراها و ... ابلاغ شد که تحت هیچ شرایطی در این حریم ها مجوزهایی صادر نشود و حتی مجوز تجدید بنا هم صادر نشود. ما از زمانی که وارد شورای شهر شدیم با حجم گسترده ای از درخواست های مردمی برای رفع این معضل شهروندان مواجه بودیم لذا پیگیری موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: با توجه به وجود معضل مشترک شهروندان در هر دو بخش رودبارقصران و لواسان با شورای شهر لواسان، بخش و شهرستان جلسات مشترکی را برگزار کردیم و در همین راستا نیز برای بررسی و پیگیری موضوع حریم ۱۵۰ متر رودخانه کارگروه مشترکی با عضویت شوراهای شهر و شرستان تشکیل شد که بنده هم به عنوان دبیرکارگروه انتخاب شدم همچنین دبیرخانه ای در شورای شهر فشم تشکیل شد که تمامی مستندات موجود در مسیر پیگیری این موضوع در این دبیرخانه جمع آوری شود.

وی تاکید کرد: در این کارگروه چهارکمیته حقوقی، امور مجلس، رسانه و وزارت نیرو تشکیل و کار خود را آغاز کرده اند. بر اساس آیین نامه مصوبه حریم باید ظرف مدت سه سال طرح فاضلاب شهری در این شهرها اجرا می شد تا از این محدودیت حاشیه رودخانه ها آزاد شوند. طرح فاضلاب شهری برابر آخرین استعلام ما از آب منطقه ای در فشم تا حدود ۹۰ درصد اجرایی شده است و در لواسانات نیز کامل شده است اما همچنان این محدودیت برای این شهر درنظر گرفته شده است، مشکل کهنه ای که مردم لواسان و رودبارقصران را آزار می دهد.

رئیس شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: حریم ۱۵۰ متر به نوعی کل شهر فشم را دربر می گیرد و به این شکل هویت مردمانی که زمین های اجدادی آنها در حریم قرار دارد نادیده گرفته می شود و برابر تخرین بررسی های ما، بر اساس دستورالعملی که برای سازمان ثبت اسناد و املاک صادر شده مقرر است زمین های موجود در حریم رودخانه به نام سازمان آب سند زده شود، البته با ریاست ثبت صحبت شد و قرار شده موضوع در جلسات مشترک بررسی شود تا حقوق شهروندان و هویت آن ها با این عمل نادید گرفته نشود.

وی افزود: از طریق کمیته حقوقی وکیلی گرفته شده که شکایتی را در دیوان عدالت اداری برای تغییر آیین نامه اجرایی مصوبه حریم مطرح کنیم. امیدواریم مسئولین برای حل این مشکل دیرینه شهروندان دو بخش رودبارقصران و لواسان نگاه ویژه ای داشته باشند.

عباسی در تشریح اقدامات عملی کارگروه حریم ۱۵۰ متر نیز به جلسات مشترک با سازمان حفاظت محیط زیست اشاره کرد و ادامه داد: جلسات مشترک دیگری با وزارت نیرو، سازمان های آب و کمیسیون های تخصصی مجلس شورای اسلامی داشته ایم و این معضل به اطلاع مسئولین رسیده است تا این آیین نامه مربوط به مصوبه حریم در هر دوبخش رودبار قصران و لواسان به جد تا رفع آن پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران جاجرود حریم رودخانه لواسان شهرداری اوشان فشم و میگون متر رودخانه جلسات مشترک مصوبه حریم آیین نامه دو بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۸۳۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند/بزرگداشت آیت‌الله فقیه

نماینده ولی‌فقیه در خراسان جنوبی با بیان اینکه عالمان ذخایر بزرگ برای مردم‌اند، گفت: مردم منطقه زیرکوه بر اساس اصل فطرت انسانی زندگی می‌کنند که وجود این نعمت الهی بیشتر در مناطق عشایری و محیط سالم است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، آیت‌الله سیدعلیرضا عبادی امروز در دیدار با امام جمعه و مسئولان شهرستان زیرکوه اظهار داشت: مردم منطقه زیرکوه بر اساس اصل فطرت انسانی زندگی می‌کنند که وجود این نعمت الهی بیشتر در مناطق عشایری و محیط سالم است. 

وی با بیان اینکه هر زمان که سلطه استعمارگران پررنگ بوده شاهد آسیب بیشتری بودیم، افزود: مناطقی که از این سلطه در امان بودند سالم‌تر مانده است از جمله به شهرستان زیرکوه می‌توان اشاره کرد و نشان دهنده سلامت فطرت انسانی است. 

عالمان دینی، زمینه‌هایی برای سالم ماندن جامعه محسوب می‌شوند

امام جمعه بیرجند گفت: عالمانی که با علم و تزکیه و طهارت نفسانی خود آن فطرت گرایش به حق را به صورت دانش بنیانی ترویج دهند، زمینه‌هایی برای سالم ماندن جامعه محسوب می‌شوند. در گذشته‌های دور شاید یک درصد از فرهنگ مردم دچار آسیب می‌شد اما در دنیای امروز با وجود فضای مجازی که خطرناک‌ترین و بهترین زمان است شاهد آسیب‌های بیشتری هستیم. 

عبادی ادامه داد: کسی که بتواند از این فرصت استفاده کند بهترین زمان است که بتوانند خود را سالم نگه دارند و مقام و منزلتش از کسانی که بعد از ظهور رشد می‌کنند، بالاتر است. وقتی فطرت سالم و عالم جامع باشد حرفش حجت است و مردم آن را با جان می‌پذیرند و عالمان ذخایر بزرگی برای مردم ما هستند و مردم وقتی صداقت و خدمت ببینند آن را می‌پذیرند و مسئولان باید مراقب نفوذ بیگانه باشند. 

دشمن به دنبال بدبین کردن مردم به نظام و روحانیون است

حجت‌الاسلام حسن صباغیان نیز در این دیدار با بیان اینکه امروز به عنوان روز فرهنگ شهرستان زیرکوه انتخاب شده است، گفت: اجلاسیه علما و طلاب شهرستان به منظور بزرگداشت مقام آیت‌الله فقیه در شهریورماه امسال برگزار خواهد شد. 

وی با بیان اینکه آیت‌الله فقیه انسان وارسته‌ای بود، افزود: ایشان فقط به آموختن اکتفا نکردند و با دو بال علم و عمل محبوب مردم شدند و تواضع و فروتنی ایشان زبانزد همه مردم شهرستان است. دشمن به دنبال بدبین کردن مردم به نظام و روحانیون است و باید به دنبال معرفی طلاب و عالمانی باشیم که ذی‌طلبگی خود را حفظ کرده‌اند. روحانیون مظهر اسلام هستند. 

ساده‌زیستی آیت‌الله فقیه، الگوی مسئولان باشد

امام جمعه زیرکوه ادامه داد: آیت‌الله فقیه تبلور کاملی از خداجویی و خداگویی بودند و از مهمترین ویژگی‌های ایشان می‌توان به مردمی بودن و تلاش برای رفع مشکلات مردم اشاره کرد. با الگوگیری از آیت‌الله فقیه باید گوش شنوایی برای مردم به خصوص جوانان باشیم، با توجه به جنگ نرم و ترکیبی که رو به رو هستیم ساده زیستی آیت‌الله فقیه می‌تواند الگوی مسئولان باشد. 

وی با اشاره به اینکه به دنبال الگوسازی برای نسل جوان و خنثی‌سازی نقشه دشمن هستیم افزود: به بهانه روز فرهنگ به دنبال معرفی آیت الله فقیه به جوانان و جذب آنان به سمت حوزه علمیه هستیم. 

انتهای پیام/254

دیگر خبرها

  • چرا بعضی از چهره های سیاسی کشور ، استفاده از سلاح هسته ای را مطرح می کنند؟
  • عالمان ذخایر بزرگی برای مردم هستند/بزرگداشت آیت‌الله فقیه
  • تخصیص ۴.۳ میلیارد ریال تسهیلات به مردم تنگستان
  • تکبّر، تعرّض به حریم الهی و منجر به سقوط است
  • حسن‌پور: گشت ارشاد مسئولان از اقدامات انقلابی دولت است
  • طرح پهنه‌بندی حریم مشهد به تصویب شورای عالی شهرسازی و معماری رسید
  • تصویب طرح پهنه بندی حریم مشهد برای اولین بار در شورای‌عالی شهرسازی و معماری
  • درخواست تراکتور برای تعویق بازی با گل‌گهر
  • درخواست تعویق یک روزه بازی تراکتور و گل گهر از سوی مسئولان تبریزی
  • درخواست محمد هاشمی از نمایندگان مجلس آینده