Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-05-09@08:55:23 GMT

۵۰۰ بسته معیشتی در لواسانات و رودبار قصران توزیع شد

تاریخ انتشار: ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۷۷۱۰۵

۵۰۰ بسته معیشتی در لواسانات و رودبار قصران توزیع شد

در راستای اجرای پنجمین مرحله از رزمایش همدلی و احسان، توسط ستاد اجرای فرمان حضرت امام (ره)، ۵۰۰ بسته معیشتی امروز (دوشنبه) میان نیازمندان لواسانات و رودبار قصران توزیع شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از شهرستان ­های تهران، حجه الاسلام سید سعید لواسانی امام جمعه بخش لواسانات در مراسم جمع‌آوری و توزیع این بسته‌های معیشتی که در مصلی لواسان برگزار شد، بیان داشت: این برنامه‌ها نمادین و برای ترویج فرهنگ انفاق و نیکوکاری است؛ اصل کمک مومنانه و اصل این تفکر است تا مبادا در مواجهه با سختی مردم چشم‌مان را ببندیم و بی‌توجه عبور کنیم که این معنا ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر آن‌که وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم جای تاسف و نگرانی دارد، گفت: این شرایط باعث شد تا بدانیم هنوز افرادی هستند که با احساس مسئولیت در توان خود به دست‌گیری از قشر کم‌تر برخوردار جامعه می‌شتابند. و همچنین نهادها و ارگان‌هایی نظیر بسیج، اوقاف، کمیته امداد و ... که برای بهبود وضعیت مردم تلاش می‌کنند.

لواسانی اظهار داشت: اگر ما به میدان بیاییم و به نیازمندان کمک کنیم، خداوند نیز به ما برتری بخشیده و به همین سبب مشکلات ما از جمله مشکلات اقتصادی به مرور زمان حل می‌شود. نیت کار فقط باید رضای خدا باشد، تا نتیجه این معامله را ببینیم.

پایان پیام/659

منبع: شبستان

کلیدواژه: رزمایش همدلی کمک مومنانه توزیع بسته معیشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۷۱۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست

معاون سازمان شیلات ایران گفت: وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید مصطفی بهشتیان  درباره وضعیت فعلی ماهیان خاویاری دریای خزر با بیان اینکه این گونه ماهیان مهمترین و با ارزش‌ترین گونه اقتصادی دریای خزر محسوب می‌شوند، گفت: وضعیت ذخایر ماهیان خاویاری طی سال‌های گذشته همواره رو به کاهش بوده و به همین دلیل از سال 1389 با توافق سران پنج کشور حاشیه دریای خزر صید تجاری این گونه از آبزیان ممنوع شد و در حال حاضر صید آن فقط با اهداف تحقیقاتی و بازسازی ذخایر صورت می‌گیرد.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران ادامه داد: آنچه مسلم است اینکه وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری چندان مطلوب نیست و نیازمند همکاری همه کشور‌ها و جلوگیری از صید غیرمجاز و غیرقانونی این گونه‌ها در دریای خزر است.

به گفته وی، همچنین وجود کمیسیون منابع زنده خزر فرصتی است که می‌توان با بهره گیری از آن همکاری و هماهنگی بیشتری بین کشور‌های حاشیه دریای خزر به وجود آورد و این ذخایر ارزشمند را از خطر نابودی حفظ کرد. این کمیسیون هر ساله با حضور کشور‌های عضو شامل ایران، روسیه، آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان جلساتی در خصوص حفاظت و مدیریت بهره برداری از ذخایر مشترک ابزیان دریای خزر تشکیل می‌دهد.

وی در خصوص عمده‌ترین عوامل ایجاد این مسأله و وضعیت نامساعد و غیرقابل قبول در دریای خزر بوده‌اند، اظهار داشت: تغییرات آب و هوا و کاهش کیفیت‌های محیطی آبی، فقدان مدیریت هماهنگ و کار‌آمد بر این ذخایر مشترک در بین پنج کشور حاشیه دریای خزر، فشار صید غیرقانونی و عدم وجود قوانین مناسب و بازدارنده جهت پیشگیری از صید غیرمجاز و غیر قانونی، روند رو به تخریب رودخانه‌ها و دریا به عنوان محل تخم ریزی و زیستگاه ماهیان با توجه به نقش آن‌ها در حفظ و افزایش ذخایر آبزیان از جمله مهمترین این عوامل محسوب می‌شوند.

معاون صید و بنادر ماهیگیری سازمان شیلات ایران، تأکید کرد: عدم تکثیر مناسب و کافی ماهیان خاویاری توسط کشور‌های حاشیه خزر به علت مشکلات اقتصادی آن‌ها و تمرکزشان بر استخراج منابع و مخازن نفت و گاز فقدان شناخت مناسب و پایین بودن آگاهی عمومی از مسائل زیست محیطی و بی‌توجهی جوامع محلی به آن در حفاظت و بهره برداری از ذخایر، نگاه اقتصادی و انتفاعی صرف بهره برداری از ماهیان و عدم توجه به برداشت پایدار مسئولانه از منابع آبزی و عدم وجود سیستم کارآمد حفاظت از منابع آبزی به دلایل متعدد از دیگر عوامل ایجاد وضعیت نامساعد آبزیان دریای خزر به ویژه ماهیان خاویاری هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سال گذشته ۱۴۶ هزارتن انواع کالاهای اساسی در استان زنجان توزیع شد
  • توسعه آبزی‌پروری خرد معیشتی در سواحل روستایی بوشهر
  • نخستین رزمایش کمک مومنانه در بجنورد
  • وضعیت فعلی ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر مطلوب نیست
  • توزیع ۵۵ هزار بسته معیشتی میان نیازمندان خراسان شمالی
  • شناسایی سه واحد متخلف توزیع عمده قطعات خودرو غیراستاندارد
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • آغاز طرح هوشمندسازی تامین و توزیع گوشت در چهارمحال وبختیاری
  • افزایش قدرت معیشتی خانوار در آذربایجان‌شرقی مورد توجه خواهد بود
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران