Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@04:05:26 GMT

تخریب ویلای غیر مجاز در کمتر از ۴۸ ساعت

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۰۰۷۳۶۳

تخریب ویلای غیر مجاز در کمتر از ۴۸ ساعت

به گزارش خبرگزاری مهر، در پی گزارش مردمی یک شهروند از منطقه رودبار و قصران خطاب به رئیس قوه قضائیه و انتشار این گزارش در فضای مجازی، با دستور رئیس دادگستری استان تهران، ویلایی که در منطقه صعب‌العبور روخانه آهار در حال ساخت بود تخریب شد.

روز جمعه بود که فیلمی در فضای مجازی مبنی بر ویلاسازی در یک منطقه صعب العبور در مجاورت رودخانه آهار در منطقه رودبار و قصران و درخواست از قوه قضائیه جهت برخورد با این ویلاسازی غیرمجاز موضوع منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این موضوع بلافاصله با پیگیری‌های رئیس کل دادگستری استان تهران در دستور کار حوزه قضائی رودبار و قصران قرار گرفت و مشخص شد که فردی بدون اخذ مجوزهای قانونی با کوه‌خواری و تجاوز به بستر حریم روخانه اقدام به ساخت و ساز ویلا کرده است.

نکته قابل توجه صعب‌العبور بودن موقعیت مکانی ویلای مذکور است که به گفته شاهدان و اهالی محلی، این فرد با استفاده از حیوانات و بار زدن مصالح ساختمانی و انتقال آن به صورت خرد، اقدام به ساخت و ساز ویلا کرده بود.

پس از انجام روال قانونی و در کمتر از ۴۸ ساعت، صبح امروز با حضور رئیس حوزه قضائی رودبار و قصران، این سازه غیر مجاز تخریب شد.

مجید عزیزیانی رئیس حوزه قضائی رودبار قصران که در محل ویلا حاضر شده بود، درباره جزئیات ساخت و ساز ویلای مذکور و تخریب آن، بیان کرد: حسب گزارش مردمی و دریافت خبری مبنی بر دخل و تصرف، ساخت و ساز در حریم و بستر رودخانه و اراضی ملی متعلق به دولت، پس از دستور رئیس کل دادگستری استان تهران، موضوع در حوزه قضائی رودبار قصران مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: پس از بررسی‌های تکمیلی دستورات فوری قضائی لازم به اداره منابع آب، محیط زیست و منابع طبیعی شهرستان شمیرانات صادر شد.

رئیس حوزه قضائی رودبار قصران تصریح کرد: پس از حضور بازرسان در محل مذکور مشخص شد که فرد متخلف در حریم رودخانه و اراضی ملی متعلق به دولت که دارای سند تک برگ هستند، اقدام به ساخت و ساز غیرمجاز یک باب ویلا کرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه محل صعب‌العبور بود و امکان استفاده از ماشین آلات در محل وجود نداشت، از همه امکانات وادوات استفاده شد و براساس مقررات مندرج در تبصره ۴ ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و تبصره ۱ اصلاحی ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهره‌برداری از جنگل‌ها و مراتع، روند قلع و قمع ویلای ساخته شده غیرمجاز و بازگشت محیط به حالت قبل از ساخت و ساز آن کمتر از ۲۴ ساعت، اجرا شد تا عبرتی برای کسانی شود که قصد دست اندازی به بیت‌المال را دارند.

عزیزیانی اظهار کرد: دستگاه قضائی در مواجهه با تصرفاتی که منجر به تضیع بیت‌المال و اراضی ملی و همچنین حریم و بستر رودخانه می‌شود، بدون اغماض برخورد خواهد کرد.

عزیزیانی ضمن تشکر از گزارش مردمی و مسئولیت اجتماعی اشخاصی که احساس مسئولیت لازم را دارند از شهروندان خواست در صورت مشاهده چنین ساخت و سازهایی دستگاه قضائی را در جریان بگذارند.

کد خبر 5490706 مهدیه محمدی

منبع: مهر

کلیدواژه: تخریب دادگستری تهران قوه قضاییه شهرداری تهران علیرضا زاکانی شهردار تهران شورای شهر تهران یوسف نوری دادستانی تهران یارانه بنیاد شهید و امور ایثارگران شرکت کنترل کیفیت هوای تهران قوه قضاییه آلودگی هوا باستان شناسی وزارت آموزش و پرورش نمایندگان مجلس حوزه قضائی رودبار رودبار و قصران صعب العبور ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۷۳۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟

غلامرضا آذری استاد ارتباطات در گفتگو با خبرنگار پژوهش خبرگزاری آنا در پاسخ به این سوال که چقدر در حوزه رسانه و ارتبطات در دهه اخیر به مطالعات و ره آورد‌هایی تازه دست پیدا کردیم، گفت: اگر بخواهیم واقع بینانه بگویم در این سال‌ها نسبتا خیلی خوب نتوانستیم در حوزه مطالعات و نظریه‌های جدید ارتباطاتی گام برداریم. تلاش‌هایی در دولت‌های گذشته برای پژوهش صورت گرفته، اما نبود بودجه لازم و مکفی و نبود فضای لازم برای کار پژوهشی در این سال‌ها باعث شده تا ان طور که ترسیم کرده بودیم از رشد لازم برخوردار نشویم. دلیل دیگری هم هست و این که انتصاب مدیران در مقاطع کوتاه و نبود توجه از جانب آن‌ها به بحث پژوهش است. مورد بعدی دیگر این که رساله‌های دکتری، عادلانه و به ترتیب واقعیت تخصیص و توزیع نمی‌شود و به عنوان مثال رساله‌هایی که می‌تواند خط مشی‌های علمی و پژوهشی گسترده داشته باشند به پژوهشگران متخصص و زبده سپرده نمی‌شود.

وی ادامه داد: در همین دانشگاه آزاد که بنده سابقه چند دهه تدریس را در آن دارم باید بگویم که نبود مرکز پژوهشی کاربردی در آن که تحقیق‌ها جنبه عملیاتی داشته باشند و همچنین اختصاص ندادن بودجه مکفی سبب شده تا خیلی ره آورد مثبتی را شاهد نباشیم. امیدوارم که در سال‌های اخیر این پژوهش و تحقیقات به سمتی هدایت شود که اساتید و دانشجویان در حل مسیله و کشف نظریه‌های جدید پیشقدم شوند.

وی در خصوص این که چقدر توانستیم در این سال‌ها خبرنگار تخصصی و ژرف نگر تربیت کنیم این طور پاسخ داد: خبر از نظر من یکی از حوزه‌های موفق است، اما در همین حوزه توزیع عادلانه نداشتیم. دردانشگاه‌های علامه، تهران، سوره و آزاد که به صورت جدی به تربیت دانشجویان این رشته می‌پردازند اگر یک اماری بگیریم که از مجموع فارغ التحصیلان ان‌ها چقدر جذب بازار کار رسانه شدند به یک نمره قابل قبولی دست پیدا نمی‌کنیم، اما در همین فضای کار خبری وروزنامه نگاری می‌بینیم که از رشته‌های دیگری مثل فنی و مهندسی، پزشکان، پیراپزشکان و ... وجود دارند که خیلی موفق هم ظاهر شدند و کار می‌کنند. به نظرم بخشی از کار خبری ذاتی و وراثتی است و بخش دیگر آن وظایف دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی است. در کل باید بگویم که فعالانی که در این حوزه مشغول به کار هستند به صورت جدی و پرتلاش ظاهر شدند با بضاعت مالی اندکی که در این شغل و در مقایسه با کشور‌های دیگر شاهد هستیم که گا‌ها حتی به چند برابر هم می‌رسد، اما می‌بینیم که خبرنگاران باعشق به کار خود مشغول هستند.

آذری ادامه داد: خبرنگاری پژوهشی را خیلی کمتر شاهد هستیم بطوریکه یک خبرنگار با تسلط برتمام جوانب یک موضوع به سراغ آن برود و سعی در واکاوی و ارائه یک تحلیل جامع نسبت به آن اقدام کند. با رصدی که در این سال‌ها نسبت به خیلی از موضوعات منتشر شده در رسانه‌ها داشتم شاهد هستم که خبرنگاران به سراغ تولید مطالب سطحی و کپی از سایر همکاران مشغول هستند و البته باید بگویم که شاید یکی از دلایل آن مسائل مالی باشد که سبب شده ژرف نگری و توجه به عمق موضوعات را در آثار خبرنگاران شاهد نباشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی فرار مالیاتی ۳۰۰ میلیارد تومانی در حوزه ساخت و ساز
  • تجربه دزد آمریکایی از سرقت خودروهای گران / سرقت در 6 ثانیه، درآمد 50 هزار دلار کمتر از یک ساعت (فیلم)
  • دستگیری کودک ربا کمتر از ۲۴ ساعت دریکی از استان‌های همجوار/ اختلاف شخصی دلیل آدم ربایی
  • حداقل و حداکثر سرعت مجاز در آزادراه‌ها و بزرگراه‌ها چقدر است؟
  • در حوزه تخلفات شهری بیش از ۱۱۳۷ مورد تخریب و جمع‌آوری صورت گرفت
  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ۲۷ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در مزارع آمل تخریب شد
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • خبر مهم برای مستاجران افغانستانی
  • ماموریت ویژه دادگستری البرز برای شناسایی مدیران شهری متخلف